Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Kategóriák

Weblapok

Fedezzük fel együtt a Pannonhát Tájparkot! - http://genea.hu/pannonhat/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=11&Itemid=24
A Genea Természet- és Környezetvédelmi Egyesület a "Fedezzük fel együtt a Pannonhát Tájparkot!" program keretében összegyűjtött információkat közöl a térség több településéről. A megfelelő települést kiválasztva, a jobb oldali menüben csemegézhetünk a felkínált témákból. Ezek a következők: a település címere, története, szálláshelylista.
Nagykanizsa és térsége szélesre tárja karjait és nagy szeretettel várja látogatóit. Ajánljuk Önnek az itteni kellemes természeti környezetünket, gyönyörű műemlékeinket, építészeti nevezetességeinket, kulturális rendezvényeinket és népi hagyományainkat.
Ki kicsoda Zala megyében - http://www.nagykar.hu/keptar/2741/32008.html
A horvát határhoz közeli kisközség vonzerejét a szép természeti környezet adja. A falut dús erdőségek övezik, határát nyugaton szőlőhegyek zárják, a füves völgyekben tiszta vizű források táplálják a két nagyobb patakot. Ideális környezetre talál itt mindenki, aki kedveli a tiszta levegőt, az érintetlen természetet, a csöndet.
Liszóba menni kirándulni érdemes. - http://liszo.hu/?page_id=15
Liszó- A horvát határhoz közeli kisközség vonzerejét szép természeti környezete adja: erdőségek övezik, határát nyugaton szőlőhegyek zárják, a füves völgyekben tiszta vízű források táplálják patakjait.
Pannonhát Tájpark - http://liszo.nagykar.hu/keptar/2741/30678.html
A Pannonhát Tájpark 2005 augusztusában alakult 27 dél-zalai település részvételével, azzal a céllal, hogy fellendítse a térség turizmusát, bővítse és összehangolja a turisztikai kínálatot.
Pannonhát települések - http://www.pannonhat.hu/?lang=hu&menu=pannonhat&telepules=Lisz%F3
Pannonhát települések közé tartozik Liszó.