Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Kategóriák

Weblapok

Falufejlesztés - http://www.zalamedia.hu/archivum/86-zalai-naplo/falufejlesztes/7900-jelents-fejlesztesek-eltt-szepetnek.html
"Szepetnek – a falu szláv eredetű neve forrást jelent. A településen és környékén valóban számos forrás található, melyek azonban rengeteg gondot okoznak a falunak. A talajvíz, a belvíz jelenléte mindennapos probléma ugyanis. A belterületi csapadékvíz elvezetése az önkormányzatnak ezért régóta megoldásra váró feladata."
A kistérség - amely a Muramenti Nemzetiségi Területfejlesztési Társulás 11 települését foglalja magába - Zala megye délnyugati részén, a Mura és a Zala folyó övezte szelíd, lankás dombvidéken terül el. A linket ajánlja: PR
Nagykanizsai Regionális Szennyvíztársulás - http://www.kanizsacsatorna.hu/hu/node/17
A Nagykanizsai Regionális Szennyvíztársulás 2005. június 6-án tartotta alakuló ülését Bocska, Eszteregnye, Fityeház, Fűzvölgy, Homokkomárom, Hosszúvölgy, Liszó, Magyarszentmiklós, Magyarszerdahely, Nagykanizsa, Rigyác, Semjénháza, Surd, Szepetnek és Zalaszentbalázs települések képviselőinek részvétele mellett.
Szepetnek a Magyarország műemlékjegyzékében - Zala megye 2006 - http://szepetnek.nagykar.hu/keptar/2753/32107.html
Ezen az oldalon Szepetnek épített értékeiről olvashatunk. A linkre kattintva a mű ezen része háromféle formátumban érhető el. Az oldal KÉPE a „Letöltés” menűponttal a saját gépünkre tölthető, az „Előnézet”-re kattintva pedig gyorsan megtekinthető. A „Teljes leírás”-ra kattintva a "Rövid leírás" link jelenik meg, de az oldal TELJES – automata szövegfelismerővel létrehozott, tehát roncsolt részleteket is tartalmazó – SZÖVEGE olvasható. E szöveg minden szavára keresni lehet a böngésző "Szerkesztés" menűjének "Keresés ezen az oldalon" eszközével.
Szepetnek - foldhivatalok.geod.hu honlapján - http://foldhivatalok.geod.hu/telepules.php?page=7700
Szepetnek község adatai, térképe. Helyi időjárás-előrejelzés Szepetnek környékére a következő 7 napra.
Szepetneki sportöltöző és pálya. - http://www.zalamedia.hu/zalamedia_statikus/naplo/060816/h.html#sportolt
Sportpályát és öltözőt avattak augusztus tizenkettedikén Szepetneken.
Szepetnek - Zala megye műemlékei 1977 - http://szepetnek.nagykar.hu/keptar/2753/32026.html
A műemlék jellegű Római katolikus templomról olvashatunk. A linkre kattintva a mű ezen része háromféle formátumban érhető el. Az oldal KÉPE a „Letöltés” menűponttal a saját gépünkre tölthető, az „Előnézet”-re kattintva pedig gyorsan megtekinthető. A „Teljes leírás”-ra kattintva a "Rövid leírás" link jelenik meg, de az oldal TELJES – automata szövegfelismerővel létrehozott, tehát roncsolt részleteket is tartalmazó – SZÖVEGE olvasható. E szöveg minden szavára keresni lehet a böngésző "Szerkesztés" menűjének "Keresés ezen az oldalon" eszközével.
Zalai fotóalbum 1967-ből - http://www.nagykar.hu/keptar/2660/27489.html
A fotóalbumban Szepetnekről is találunk képeket. Az oldal KÉPE a „Letöltés” menűponttal a saját gépünkre tölthető, az „Előnézet”-re kattintva pedig gyorsan megtekinthető. A „Teljes leírás”-ra kattintva a "Rövid leírás" link jelenik meg, de az oldal TELJES – automata szövegfelismerővel létrehozott, tehát roncsolt részleteket is tartalmazó – SZÖVEGE olvasható. E szöveg minden szavára keresni lehet a böngésző "Szerkesztés" menűjének "Keresés ezen az oldalon" eszközével.